Cedric Yarish,
Panel Sök

18th Februari 2019

Född före 1981? Ta det här enkla steget och hitta välbetalda undersökningar

Visste du att analysföretag betalar mycket pengar till sina toppmedlemmar?

Det finns mycket logik i det, men många tenderar att registrera sig för marknadsundersökningar utan att sedan gå vidare och svara på någon undersökning. Det betyder att analysföretag nu betalar konkurrenskraftiga priser för att uppmuntra allmänheten att delta.

När du registrerar dig hos Panel Sök kan du börja delta i undersökningar hemma (eller på resan!) och tjäna extrapengar medan du delar värdefulla erfarenheter av dina favoritprodukter.

Topptips: När du har valt en eller flera undersökningar som du vill vara med i är det bäst att du börjar direkt. Marknadsundersökningsföretag ger de bästa belöningar till dem som visar höga nivåer av undersökningsaktivitet, så för att verkligen tjäna pengar, se till att du deltar i så många undersökningar som möjligt så snart som möjligt efter att du avslutat din registrering.

3 enkla steg:

  1. Klicka på ikonen nedanför
  2. Registrera dig gratis idag
  3. Svara på onlineundersökningar och få upp till 100kr per undersökning!
Klicka på din ålder för att se om du uppfyller kraven

Panel Sök samarbetar med tillförlitliga marknadsundersökningsföretag. Alla dessa har partnersamarbeten med välkända och etablerade företag, och de söker alltid efter engagerade och pålitliga deltagare som kan fylla i undersökningarna.

Hur kan jag tjäna 100 kr per undersökning?

När du har fyllt i lite information på webbplatsen Panel Sök kan du börja delta i de bästa premiumundersökningarna på marknaden. Du ska ALDRIG behöva betala pengar för att delta i betalda marknadsundersökningar. Därför är Panel Sök helt gratis att använda och du kan tjäna pengar hemma utan att betala ett enda öre.

Varför betalar man så mycket?

Stora varumärken får en oerhörd massa svar från åldersgruppen 18–25 men de representerar inte majoriteten av svenska konsumenter. Det är förklaringen till varför personer i åldrarna 35–75 kan få så bra betalt!

Företag som Paypal, H&M, IKEA, Coop, Åhléns och Din Sko betalar för att få dina synpunkter.


Fördelarna med betalda undersökningar

Kom igång & tjäna pengar!

Jobba när som helst

Spara pengar till framtiden!

Har det kul & tjäna med frågesporter

Forma framtiden för varumärken

Bli betalt för dina åsikter!


Utan dina synpunkter skulle dessa stora tillverkare inte veta hur de ska gå vidare med sin utveckling. Din feedback är oerhört viktig för dem. Så viktig att de är villiga att betala upp till 100 kr för varje undersökning.

Kom ihåg att svara på de första undersökningarna när du registrerar dig, så att du kan gå vidare till de högbetalda undersökningarna snabbare!

Klicka på din ålder för att se om du uppfyller kraven

Om du är mellan 35 och 75 är det en suverän idé att registrera dig. Det är ett bra sätt att tjäna pengar och samtidigt få veta det senaste om de största varumärkena.

Detta är en sponsrad artikel och är avsedd som en annons, inte det redaktionella innehållet. Sekretsspolicy